Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

DS velgen

Bekijk het aanbod DS velgen via onze kentekentool hieronder

Bekijk assortiment

DS Automobiles Velgen: Vier uw Franse Elegantie

 

 

DS Automobiles, een luxe automerk dat ooit deel uitmaakte van Citroën, heeft nu zijn eigen identiteit. Deze Franse autofabrikant is synoniem aan stijl, comfort en innovatie. Bij SLM Velgen delen we dezelfde waarden en bieden we u een uitgebreide selectie aan DS velgen om uw auto nog meer te laten stralen.

DS Automobiles: De Band met Citroën

DS Automobiles werd in 2009 gelanceerd als een premium submerk van Citroën. Het idee was om luxe auto's te ontwerpen die zich onderscheiden van de standaard Citroën-modellen. De merknaam DS, die staat voor 'Different Spirit' of 'Distinctive Series', was een knipoog naar de legendarische Citroën DS uit 1955.

In 2015 werd DS Automobiles een zelfstandig merk binnen de Groupe PSA (nu Stellantis na de fusie met FCA). Hoewel de voertuigen technisch gezien nog steeds veel gemeen hebben met andere modellen binnen de groep, onderscheiden DS-modellen zich door hun opvallende design en luxe afwerking.

DS-modellen en hun velgen

DS Automobiles produceert een reeks indrukwekkende modellen, waaronder de DS 3, DS 4, DS 7 en de volledig elektrische DS 3 Crossback E-Tense. Elk model heeft zijn eigen unieke karakter en verdient daarom een set velgen die zijn persoonlijkheid versterkt.

Of u nu de eigenaar bent van de compacte DS 3, de stijlvolle DS 4, of de verfijnde DS 7, bij SLM Velgen hebben we de perfecte set velgen voor uw voertuig. Met onze DS velgen kunt u de prestaties van uw auto verbeteren, zijn uiterlijk transformeren en een echt persoonlijk tintje toevoegen.

Velgenconfigurator en showroombezoek

Het kiezen van de juiste velgen voor uw DS-auto is eenvoudig gemaakt dankzij onze gebruiksvriendelijke velgenconfigurator. Deze tool helpt u bij het vinden van de juiste velgen op basis van uw specifieke model en bouwjaar. U kunt eenvoudig verschillende opties bekijken en vergelijken om te zien welke het beste bij uw auto en uw stijl past.

Naast onze online tool bent u ook altijd welkom in onze showroom in Kampen. Hier kunt u ons brede assortiment van meer dan 2000 velgen in het echt bekijken. Ons deskundig team staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw DS Automobiles auto.

DS Velgen: Prestaties ontmoeten stijl

Met een set DS velgen van SLM Velgen krijgt uw auto niet alleen een verbeterde handling en performance, maar ook een stijlvolle look die past bij het imago van dit luxe Franse merk. Elke set velgen die we aanbieden is ontworpen om zowel esthetisch als functioneel te zijn, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op uw DS-auto.

Bij SLM Velgen streven we ernaar om het beste te bieden in termen van kwaliteit, stijl en klantenservice. Wij geloven dat elke DS eigenaar de kans moet krijgen om zijn auto te personaliseren en te verbeteren met een set velgen die de charme en elegantie van het merk DS versterkt. Ontdek vandaag nog ons assortiment DS velgen en ervaar het verschil zelf!