Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

BMW velgen

Bekijk het aanbod BMW velgen via onze kentekentool hieronder

Bekijk assortiment

BMW Velgen kopen bij SLM velgen | Specialist in BMW velgen

BMW Velgen - SLM Velgen

BMW, de prestigieuze Duitse autofabrikant, is wereldwijd bekend om zijn hoge prestaties en luxe voertuigen. Elke BMW is een kunstwerk op zich, en bij SLM Velgen begrijpen we dat elk onderdeel van deze prachtige machines, inclusief de velgen, aan de hoogste normen moet voldoen. Met een breed assortiment aan hoogwaardige BMW velgen, zijn wij uw one-stop-shop voor alles wat met BMW velgen te maken heeft.

Een Duik in de Geschiedenis van BMW

BMW, dat staat voor Bayerische Motoren Werke, is opgericht in 1916. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf vliegtuigmotoren, maar het diversifieerde al snel naar motorfietsen en auto's. Sinds hun eerste auto, de BMW Dixi, in 1928 van de productielijn rolde, is BMW synoniem geworden met topkwaliteit, technologische innovatie, en superieure rijervaring.

De geschiedenis van BMW is doorspekt met talloze successen, zoals de introductie van de BMW 3-serie in 1975, die vandaag de dag nog steeds als een van de meest succesvolle en populaire modellen van het bedrijf wordt beschouwd. Of het nu gaat om luxe sedans zoals de 7-serie, sportieve coupés zoals de M4, of robuuste SUV's zoals de X5, BMW heeft altijd de lat hoog gelegd op het gebied van design, prestaties en kwaliteit.

BMW Velgen - Meer dan Gewoon Een Wiel

Bij SLM Velgen begrijpen we dat velgen meer zijn dan alleen maar een functioneel onderdeel van een auto. Ze zijn een essentieel aspect van het algehele design en de esthetiek van het voertuig. Daarom bieden we een uitgebreide selectie BMW velgen aan die niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan de esthetische waarde van uw BMW.

Ons assortiment omvat diverse soorten velgen, waaronder breedset velgen, concave velgen, en brede achtervelgen. We hebben velgen beschikbaar voor alle BMW series, inclusief de 1-serie, 2-serie, 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie, evenals de X1, X3, X4, X5, en X6. Of u nu een trotse eigenaar bent van een stijlvolle BMW I4 of een krachtige BMW X5M, wij hebben de perfecte set velgen voor u.

De Perfecte Velgen voor elk BMW Model

Het maakt niet uit welk BMW model u rijdt - wij hebben de velgen die u nodig heeft. Van de compacte en stadsgerichte 1-serie tot de krachtige en luxueuze 7-serie, van de stoere en robuuste X-serie SUV's tot de sportieve en adrenalineverhogende M-serie, ons assortiment BMW velgen heeft voor elk wat wils.

Kwaliteitsmerken

Bij SLM Velgen streven we naar kwaliteit in alles wat we doen, en dat weerspiegelt zich ook in de merken die we aanbieden. Ons assortiment omvat gerenommeerde merken zoals BBS, Breyton, Concaver, Dotz, GMP, Ispiri, Japan Racing, OZ, Riviera Wheels, Veemann, Vossen, Wheelforce en Yanar Wheels. Al deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun compromisloze toewijding aan kwaliteit en design.

BMW Velgenconfigurator

Het kiezen van de juiste velgen voor uw BMW kan een uitdagende taak zijn. Daarom hebben we bij SLM Velgen een geavanceerde velgenconfigurator ontwikkeld. Onze velgenconfigurator stelt u in staat om eenvoudig het model en het bouwjaar van uw BMW te selecteren, waarna u een breed scala aan velgen kunt bekijken die perfect bij uw auto passen. De configurator is eenvoudig in gebruik en geeft u de mogelijkheid om uit verschillende stijlen, maten, designs en configuraties te kiezen.

BMW modellen

Bij SLM velgen vinden we het belangrijk dat u de juiste velgen kiest voor uw BMW zodat u tevreden bent met uw nieuwe velgen. SLM velgen levert velgen voor onderstaande modellen van BMW. 

BMW 1 Serie BMW M2
BMW 2 Serie BMW M3
BMW 3 Serie BMW M4
BMW 4 Serie  BMW M5
BMW 5 Serie BMW M6
BMW 6 Serie BMW M8
BMW 7 Serie BMW X3M
BMW 8 Serie BMW X4M
BMW X1 BMW X5M
BMW X2 BMW X6M
BMW X3 BMW Z3
BMW X4 BMW Z4
BMW X5 BMW Z8
BMW X6 BMW XM
BMW X7 BMW iX3
BMW I3 BMW iX5
BMW I4 BMW iX7
BMW I8  

Montage en Levering BMW velgen

Bij SLM Velgen begrijpen we dat onze klanten hoge verwachtingen hebben van de producten en diensten die ze bij ons kopen. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige BMW velgen aan, maar ook professionele montage- en balanceringsdiensten. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe velgen perfect passen en veilig zijn voor de weg. Als u niet in staat bent om naar onze vestiging in Kampen te komen voor de montage, geen probleem - wij kunnen uw nieuwe velgenset kant-en-klaar verzenden.

Bezoek Onze Showroom in Kampen

Als u graag een persoonlijke ervaring wilt en onze velgen eerst uit de eerste hand wilt zien, nodigen we u van harte uit om onze showroom in Kampen te bezoeken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden en uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen u ook helpen bij het selecteren van de perfecte set velgen voor uw BMW.

BMW velgenspecialist - SLM velgen

Bij SLM Velgen zijn we trots op onze passie voor velgen en onze toewijding aan kwaliteit. Of u nu online wilt shoppen met onze handige velgenconfigurator of onze showroom wilt bezoeken, wij streven ernaar om u een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Koop uw BMW velgen bij SLM Velgen en ervaar het verschil dat kwaliteit maakt.

Heeft u vragen over ons assortiment BMW velgen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 038-3315111 of stuur een e-mail naar info@slmvelgen.nl.

Met SLM Velgen, kunt u er zeker van zijn dat uw BMW de velgen krijgt die hij verdient. Bestel vandaag nog uw BMW velgen bij SLM Velgen!