Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Orca Wheels

Orca Wheels by SLM

Orca Wheels by SLM logo

Orca Wheels: Een Fusie van Duitse Ingenieurskunst en Japanse Precisie

In de wereld van automobielen en velgen is er altijd vraag naar het nieuwste, het beste en het meest innovatieve. Orca Wheels, de nieuwkomer uit Duitsland, voldoet aan al deze eisen en zet de standaard voor hoogwaardige, stijlvolle en duurzame velgen. Hier duiken we dieper in wat Orca Wheels onderscheidt en waarom het merk zich snel op de markt vestigt als een van de toonaangevende keuzes voor autoliefhebbers. 

Duitse Ingenieurskunst Ontmoet Japanse Productie

Orca Wheels, hoewel geworteld in Duitse expertise en design, maakt gebruik van de precisie en vakmanschap van Japanse productiemethoden. Dit is geen willekeurige keuze; Duitsland staat bekend om zijn aandacht voor detail, innovatie en kwaliteit, vooral in de automobielindustrie. Wanneer deze Duitse kwaliteitsnormen worden gecombineerd met de toewijding aan uitmuntendheid die inherent is aan de Japanse productie, wordt een product geboren dat zowel esthetisch als functioneel superieur is.

De keuze om de productie naar Japan te verplaatsen is strategisch. Japan hanteert Europese standaarden, wat betekent dat elke Orca Wheel voldoet aan zowel de verwachtingen van de Europese als de wereldmarkt.

Samenwerking met Motorsport Engineers

Het geheim achter de superieure prestaties en het ontwerp van Orca Wheels ligt in hun nauwe samenwerking met engineers uit de motorsport. Deze professionals begrijpen de nuances van wat een voertuig nodig heeft, niet alleen op het circuit, maar ook op openbare wegen. Dit niveau van expertise vertaalt zich in velgen die niet alleen mooi zijn, maar ook de prestaties van het voertuig verbeteren.

Flow Formed velgen: Wat Betekent Dit?

Orca Wheels zijn "Flow Formed". Maar wat betekent dit precies? Flow Forming is een geavanceerde productietechniek waarbij de velg wordt uitgerekt onder hoge druk. Hierdoor wordt het materiaal van de velg sterker, lichter en duurzamer dan traditioneel gegoten velgen. Dit proces zorgt voor een ideale balans tussen sterkte en gewicht, waardoor de prestaties en esthetiek van het voertuig worden verbeterd.

Excellente Designs Gecombineerd Met Hoogwaardige Kwaliteit

Het is niet genoeg voor een velg om alleen functioneel te zijn. In de moderne automobielindustrie moet het ook stijlvol en esthetisch aantrekkelijk zijn. Orca Wheels begrijpt dit en heeft een reeks designs ontwikkeld die zowel modern als tijdloos zijn. Van strakke lijnen tot gedurfde patronen, er is een Orca Wheel die bij elke smaak en elk voertuig past.

Bestel Orca Wheels via SLM Velgen

Als je overtuigd bent van de kwaliteit en het design van Orca Wheels, dan hebben we goed nieuws voor je! SLM Velgen, een vertrouwde naam in de velgenwereld, is de exclusieve dealer van Orca Wheels in Nederland. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kun je jouw perfecte set Orca Wheels velgen bestellen. Maak je set compleet met banden en andere accessoires voor een naadloze ervaring.

Voor degenen die de velgen liever in het echt willen zien voordat ze kopen, biedt SLM Velgen de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Hier kun je de kwaliteit en het design van Orca Wheels van dichtbij ervaren.

Vandaag nog Orca Wheels kopen?

Orca Wheels vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de velgenindustrie. Met hun perfecte mix van Duitse ingenieurskunst en Japanse productie bieden ze een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu een autoliefhebber bent die op zoek is naar de beste prestaties of iemand die waarde hecht aan esthetiek, Orca Wheels heeft het allemaal. En met SLM Velgen als je exclusieve dealer in Nederland, is het nu gemakkelijker dan ooit om deze topklasse velgen aan je collectie toe te voegen. Bestel nu het nieuwe S1.1 Marlin model van Orca Wheels en transformeer de look van jouw auto met Duitse Orca Wheels velgen bij SLM velgen. 

Hoe kan ik Orca Wheels velgen bestellen bij SLM velgen?

Via onze velgenconfigurator kunt u gemakkelijk en snel Orca Wheels velgen bestellen bij SLM velgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten monteren in Kampen waar we u kunnen ontvangen in ons uitgebreide showroom. Configureer uw Orca Wheels velgen compleet met zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden. Momenteel hanteren we gratis montage binnen Nederland & België! Uw Orca Wheels velgen worden compleet geleverd met alle benodigde accessoires zodat uw wielenset plug & play gemonteerd kunnen worden onder uw auto.

Heeft u vragen over Orca Wheels velgen of een andere vraag over velgen en banden? Neem contact met ons op zodat onze velgen -en bandenspecialisten u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

 

Welke Orca Wheels velgen passen onder mijn auto?

Door gebruik te maken van onze velgenconfigurator en kentekentool kunt u exact bekijken welke Yanar Wheels velgen passen onder uw auto. Zo weet u precies dat u de juiste ET, breedte, steekmaat en naafgat heeft voor uw auto. Via het filtersysteem kunt u filteren bij merk op Orca Wheels. Daarnaast kunt u eventueel de kleur en de inchmaat te selecteren. Heeft u een keuze gemaakt? Eventueel kunt u de velgen gereed maken met banden. SLM velgen bied alle automerken aan door een uitgebreid netwerk door heel Europa. Heeft u vragen welke banden het beste zijn voor uw specifieke auto? Neem contact met ons op zodat onze bandenspecialisten u hiermee kunnen helpen. Banden geselecteerd? Via onze winkelwagen kunt u eventueel kiezen om uw bestelling af te maken met TPMS sensoren, velgenreinigers, slotbouten of montage in onze werkplaats! Profiteer nu van gratis verzending of gratis montage bij afhalen bij SLM velgen.