Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Welke velgen passen onder mijn auto?

Het vinden van de juiste velgen voor uw auto

Bij SLM Velgen in Kampen weten we hoe belangrijk het is om de juiste velgen te vinden voor uw auto. Velgen zorgen niet alleen voor een betere uitstraling van uw auto, maar hebben ook invloed op de prestaties en veiligheid. Daarom bieden wij een velgenconfigurator en kentekentool op onze website, waarmee u eenvoudig de juiste velgen kunt vinden voor uw specifieke auto.

 

 

Onze top velgenmerken

Bij SLM Velgen in Kampen bieden wij een grote selectie van de beste velgenmerken, waaronder Artform, BBS, Breyton, Concaver, Dotz, Vossen, Veemann, Yanar Wheels. Onze velgenmerken zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, design en pasvorm voor een breed scala aan auto's. Zo weet u zeker dat elke velg die u koopt precies past onder uw auto.

Onze velgenconfigurator en kentekentool

Onze velgenconfigurator en kentekentool maakt het vinden van de juiste velgen voor uw auto eenvoudig en snel. Door uw kenteken in te voeren, krijgt u een overzicht van alle beschikbare velgen voor uw specifieke auto. U kunt ook filteren op velgmaat, velgtype, velgbreedte en velgkleur. Zo kunt u eenvoudig de juiste velgen vinden voor uw auto.

Gratis verzending en gespreide betaling met Klarna

Bij SLM Velgen in Kampen bieden we niet alleen een grote selectie van de beste velgenmerken en een montageservice, maar ook gratis verzending binnen Nederland en België. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzendkosten van uw nieuwe velgen. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om uw bestelling in 3 delen te betalen via Klarna. Zo kunt u genieten van gespreide kosten en uw nieuwe velgen direct bestellen zonder extra kosten.

Onze montageservice

Bij SLM Velgen in Kampen bieden wij ook een montageservice aan, waarbij wij uw nieuwe velgen voor u kunnen monteren in onze werkplaats. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van uw nieuwe velgen en kunt u direct de weg op met uw nieuwe velgen. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)38 33 15 111 of via e-mail info@slmvelgen.nl voor meer informatie over onze en montageservices.