Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Autec velgen

Autec

Autec logo

Autec velgen bestellen bij SLM velgen

Als u kiest voor Autec velgen bent u gegarandeerd van verzekerd van een stijlvolle look. Een velg met veel spaken of toch een traditioneel vijf-spaaksvelg - alles is mogelijk bij Autec. Autec is een Duits velgenmerk opgericht in 1988 in Eberbach. Autec is in een korte tijd zeer snel gegroeid wat te zien is aan hun opslagcapaciteit. Momenteel heeft Autec méér dan 450.000 velgen op een gebied van 18.000 vierkante meter. Bent u overtuigd? Bekijk nu het aanbod Autec velgen van SLM velgen. 

De kwaliteit en stijl van Autec velgen

Autec is gespecaliseerd in het produceren van velgen met de beste kwaliteit. Autec produceert hun velgen met de label 'Made in Germany', wat betekent dat ze doelen op de best haalbare kwaliteit wat mogelijk is in de velgenbranche. Alle velgen worden door middel van een X-Ray gecontroleerd, en vervolgens wordt er getest op lekkages. Om de hoogste haalbare kwaliteit te verkrijgen is dit nodig. Alle Autec velgen zijn daarom ook voorzien van TÜV certificeringen. Dit is een Duits kwaliteitsmerk waarmee u gegarandeerd bent van veilgheid en kwaliteit. Wie wilt nu geen stijlvolle velgen in combinatie met de hoogst haalbare kwaliteit? 

Autec velgen voor Caravans en bestelwagens

Wist u dat u bij Autec velgen terecht kan voor velgen voor uw Caravan of bestelwagen? Een bestelwagen of caravan is vaak zwaar en deze voertuigen moeten daarom velgen hebben met een hoger draagvermogen. De Autec Kiso is bijvoorbeeld een velg van Autec wat speciaal geproduceerd is voor Caravans en bestelwagens. Deze velg heeft een draagvermogen van 1400KG per velg en heeft daarmee en veel hoger draagvermogen dan velgen voor een personenwagen. Bestel nu velgen voor uw caravan of bestelwagen via de webshop van SLM autobanden & velgen. 

Autec velgen voor uw BMW of MINI

Autec is een velgenproducent wat ook velgen produceert speciaal voor uw BMW of Mini. Wist u bijvoorbeeld dat de Autec Kitano en Bavaris speciaal zijn ontwikkeld voor BMW en Mini modellen? Daarnaast is het  mogelijk om uw originele naafkappen van BMW of Mini te plaatsen in deze velgen waardoor u de originele look van uw BMW of Mini behoudt. Vul nu het kenteken van uw BMW of MINI in op de webshop van SLM velgen en bekijk direct ons aanbod voor BMW en MINI.

Autec velgen? Unieke stijl voor uw Mercedes-Benz

Wist u dat Autec voor uw Mercedes-Benz speciaal velgenmodellen heeft ontwikkeld waar ook het originele naafkap van Mercedes in past? Met de Autec velgenmodellen voor Mercedes-Benz bent u verzekerd van de beste pasvorm en stijl voor uw Mercedes. De Autec Type MC is een model van Autec wat speciaal is ontwikkeld voor Mercedes-Benz. Bekijk ons aanbod voor uw Mercedes-Benz via onze webshop of plan een afpsraak in om velgen door ons te laten monteren voor uw Mercedes-Benz. 

 

Hoe kan ik Autec velgen bestellen bij SLM velgen?

Via onze velgenconfigurator kunt u gemakkelijk en snel Autec velgen bestellen bij SLM velgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten monteren in Kampen waar we u kunnen ontvangen in ons uitgebreide showroom. Configureer uw Autec velgen compleet met zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden. Momenteel hanteren we gratis montage binnen Nederland & België! Uw Autec velgen worden compleet geleverd met alle benodigde accessoires zodat uw wielenset plug & play gemonteerd kunnen worden onder uw auto.

Heeft u vragen over Autec velgen of een andere vraag over velgen en banden? Neem contact met ons op zodat onze velgen -en bandenspecialisten u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

 

Welke Autec velgen passen onder mijn auto?

Door gebruik te maken van onze velgenconfigurator en kentekentool kunt u exact bekijken welke Autec velgen passen onder uw auto. Zo weet u precies dat u de juiste ET, breedte, steekmaat en naafgat heeft voor uw auto. Via het filtersysteem kunt u filteren bij merk op Autec . Daarnaast kunt u eventueel de kleur en de inchmaat te selecteren. Heeft u een keuze gemaakt? Eventueel kunt u de velgen gereed maken met banden. SLM velgen bied alle automerken aan door een uitgebreid netwerk door heel Europa. Heeft u vragen welke banden het beste zijn voor uw specifieke auto? Neem contact met ons op zodat onze bandenspecialisten u hiermee kunnen helpen. Banden geselecteerd? Via onze winkelwagen kunt u eventueel kiezen om uw bestelling af te maken met TPMS sensoren, velgenreinigers, slotbouten of montage in onze werkplaats! Profiteer nu van gratis verzending of gratis montage bij afhalen bij SLM velgen.