Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Spath velgen

Spath

Spath logo

Spath velgen: Een unieke combinatie van Italiaanse stijl en technologie

Spath velgen is een Italiaans merk dat in januari 2006 is opgericht in de provincie Bergamo. Spath produceert een van de grootste en meest geavanceerde assortimenten van lichtmetalen wielen. Het bedrijf heeft zich bewezen als een leider in de industrie, met een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals bestelwagens, bussen, off-road voertuigen en trailers. Alle wielen worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en 100% gemaakt in Italië. Spath velgen koopt u via de webshop van SLM velgen of in onze showroom in Kampen. 

Geschiedenis van Spath velgen

Spath velgen is een toonaangevend merk op de internationale markt voor lichtmetalen wielen. Het bedrijf is opgericht in 2006 en produceert sindsdien een breed scala aan wielen voor verschillende voertuigen, zoals bestelwagens, bussen, off-road voertuigen en trailers. Spath is ook de eerste Italiaanse fabrikant met de meeste TUV / KBA-goedgekeurde producten voor de veeleisende Duitse markt en daarbuiten. Het bedrijf exporteert naar Europa en daarbuiten en biedt een origineel assortiment van producten van hoge kwaliteit die strenge tests hebben doorstaan. De productiecyclus van Spath velgen is verdeeld in twee fasen: de zwaartekrachtgieterij van het metaal en de mechanische verwerking, die worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologieën en automatische CNC-draaibanken.

Kwaliteit van Spath velgen

Bij Spath velgen is kwaliteit een topprioriteit. Alle lichtmetalen wielen worden volledig bedacht, ontworpen en geproduceerd in de fabriek in Gorlago, Bergamo, met behulp van de nieuwste technologieën. Het bedrijf gebruikt uitsluitend primaire legeringen en voert strenge tests uit tijdens elke fase van de productiecyclus, waaronder X-ray-tests, lekkagecontrole voor tubeless banden, legeringsanalyse, 3D-dimensionale controle, balancering en testen op stabiliteit. Het bedrijf besteedt ook veel aandacht aan de afwerking van elk wiel en zorgt ervoor dat elk wiel een fosfochromatiserende behandeling ondergaat om oxidatie te voorkomen. Het eindproduct wordt verpakt na een laatste visuele inspectie door het personeel.

Koop Spath velgen bij SLM velgen

Bij SLM velgen kunt u eenvoudig en snel Spath velgen kopen. In onze webshop kunt u de gewenste velgen selecteren en direct combineren met bijpassende banden. U kunt ook TPMS-sensoren en andere accessoires bestellen om uw rijervaring te optimaliseren. SLM velgen biedt een uitstekende klantenservice en ondersteuning bij het kiezen van de juiste velgen. Bij SLM Velgen bieden wij een breed assortiment van de beste kwaliteit velgen, waaronder een ruime selectie van Spath velgen.

Hoe kan ik Spath velgen bestellen bij SLM velgen?

Via onze velgenconfigurator kunt u gemakkelijk en snel Spath velgen bestellen bij SLM velgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten monteren in Kampen waar we u kunnen ontvangen in ons uitgebreide showroom. Configureer uw Spath velgen compleet met zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden. Momenteel hanteren we gratis montage binnen Nederland & België! Uw Spath velgen worden compleet geleverd met alle benodigde accessoires zodat uw wielenset plug & play gemonteerd kunnen worden onder uw auto.

Heeft u vragen over Spath velgen of een andere vraag over velgen en banden? Neem contact met ons op zodat onze velgen -en bandenspecialisten u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

 

Welke Spath velgen passen onder mijn auto?

Door gebruik te maken van onze velgenconfigurator en kentekentool kunt u exact bekijken welke Spath velgen passen onder uw auto. Zo weet u precies dat u de juiste ET, breedte, steekmaat en naafgat heeft voor uw auto. Via het filtersysteem kunt u filteren bij merk op Spath. Daarnaast kunt u eventueel de kleur en de inchmaat te selecteren. Heeft u een keuze gemaakt? Eventueel kunt u de velgen gereed maken met banden. SLM velgen bied alle automerken aan door een uitgebreid netwerk door heel Europa. Heeft u vragen welke banden het beste zijn voor uw specifieke auto? Neem contact met ons op zodat onze bandenspecialisten u hiermee kunnen helpen. Banden geselecteerd? Via onze winkelwagen kunt u eventueel kiezen om uw bestelling af te maken met TPMS sensoren, velgenreinigers, slotbouten of montage in onze werkplaats! Profiteer nu van gratis verzending of gratis montage bij afhalen bij SLM velgen.