Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Speedline velgen

Speedline

Speedline logo

Speedline Velgen: De perfecte keuze voor prestaties en stijl

Speedline, opgericht in 1976 als een kleine ambachtelijke onderneming die gespecialiseerd was in de productie van raceautowielen, heeft sindsdien grote vooruitgang geboekt. Tegenwoordig wordt het bedrijf algemeen erkend als de belangrijkste producent van hoogwaardige, toonaangevende technologie legeringswielen. Bij SLM velgen kunt u het volledige assortiment Speedline velgen bekijken en bestellen. 

Geschiedenis van Speedline

Het begon allemaal met de productie van wielen voor het Ferrari Formule 1-team. Niet lang daarna won Ferrari het wereldkampioenschap. Sindsdien heeft Speedline zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde fabrikant van legeringswielen, voornamelijk op het gebied van originele uitrusting voor veel toonaangevende autofabrikanten in Europa, motorsport en aftermarket wielen.

Kwaliteit en technologie

Speedline's reputatie is gebouwd op de kwaliteit van ontwerp en productie, maar ook op het vermogen om toonaangevende technologieën toe te passen. Het in-house ontwerpteam van Speedline maakt gebruik van state-of-the-art systemen om het ontwerp van de wielen te realiseren.

Technologie en productie

Bij Speedline begint een hoogwaardige velg met het gieten. De meerderheid van Speedline's productie maakt gebruik van laagdruk, multi-injectie giettechnologie, met ALSi7 legeringen. Na het gieten is het gebruikelijk om de gietstukken te warmtebehandelen. Speedline heeft hiervoor eigen in-house warmtebehandelingsinstallaties om het proces nauwgezet te volgen.

Na de warmtebehandeling en de daaropvolgende QC-maatregelen (zoals X-ray testen) worden de gietstukken met Speedline's CNC-machines nauwkeurig bewerkt tot de vereiste specificaties. Nadat de velg is bewerkt en gewassen, worden de velgen overgebracht naar een van de geautomatiseerde verfafdelingen van Speedline, waar de velgen worden geverfd volgens de hoogste normen. De meeste Speedline velgen worden geverfd met milieuvriendelijke watergedragen verf, in overeenstemming met de nieuwste EU-milieueisen.

Speedline velgen vandaag kopen bij SLM velgen

Speedline velgen zijn niet alleen geschikt voor sportwagens zoals Ferrari, Lamborghini, Porsche en Maserati, maar ook voor de meeste mainstream autofabrikanten. Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige legeringswielen, zijn Speedline velgen ontworpen en vervaardigd om uw auto de prestaties en stijl te geven die het verdient.

Bij SLM Velgen, onze webshop en onze showroom in Kampen, bieden wij een uitgebreide selectie van Speedline velgen. Of u nu op zoek bent naar een set velgen voor uw sportwagen of gewoon uw dagelijkse auto wilt upgraden, wij hebben de perfecte Speedline velgen voor u. Onze showroom in Kampen heeft meer dan 2000 velgen, en ons ervaren team helpt u graag bij het vinden van de juiste velgen. Heeft u vragen over Speedline velgen of een algemene vraag over velgen of banden? Neem contact op met één van onze specialisten zodat we u direct kunnen helpen. Welke Speedline velgen gaat u kopen? 

Hoe kan ik Speedline velgen bestellen bij SLM velgen?

Via onze velgenconfigurator kunt u gemakkelijk en snel Speedline velgen bestellen bij SLM velgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten monteren in Kampen waar we u kunnen ontvangen in ons uitgebreide showroom. Configureer uw Speedline velgen compleet met zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden. Momenteel hanteren we gratis montage binnen Nederland & België! Uw Speedline velgen worden compleet geleverd met alle benodigde accessoires zodat uw wielenset plug & play gemonteerd kunnen worden onder uw auto.

Heeft u vragen over Speedline velgen of een andere vraag over velgen en banden? Neem contact met ons op zodat onze velgen -en bandenspecialisten u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

 

Welke Speedline velgen passen onder mijn auto?

Door gebruik te maken van onze velgenconfigurator en kentekentool kunt u exact bekijken welke Speedline velgen passen onder uw auto. Zo weet u precies dat u de juiste ET, breedte, steekmaat en naafgat heeft voor uw auto. Via het filtersysteem kunt u filteren bij merk op Speedline. Daarnaast kunt u eventueel de kleur en de inchmaat te selecteren. Heeft u een keuze gemaakt? Eventueel kunt u de velgen gereed maken met banden. SLM velgen bied alle automerken aan door een uitgebreid netwerk door heel Europa. Heeft u vragen welke banden het beste zijn voor uw specifieke auto? Neem contact met ons op zodat onze bandenspecialisten u hiermee kunnen helpen. Banden geselecteerd? Via onze winkelwagen kunt u eventueel kiezen om uw bestelling af te maken met TPMS sensoren, velgenreinigers, slotbouten of montage in onze werkplaats! Profiteer nu van gratis verzending of gratis montage bij afhalen bij SLM velgen.