Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Runflat banden

Runflat banden: de oplossing voor een lekke band bij SLM Autobanden & Velgen

Runflat banden zijn een speciaal soort banden die ontworpen zijn om uw auto in staat te stellen om te blijven rijden, zelfs wanneer een band lek is. Dit maakt runflat banden een veilige oplossing voor situaties waarbij u snel in veiligheid wilt komen. Bij SLM Autobanden & Velgen hebben wij een breed assortiment van deze bandensoorten beschikbaar.

Voordelen van Runflat banden

Een van de grootste voordelen van Runflat banden is dat u kunt blijven rijden wanneer een band lek is, zonder dat u hoeft te stoppen en de band te vervangen. Dit kan u in de gelegenheid stellen om veilig een garage of een veilige locatie te bereiken waar de band vervangen kan worden. Bovendien zijn Runflat banden vaak ook veiliger voor gebruik in ongunstige weersomstandigheden, zoals regen en mist.

Nadelen van Runflat banden

Hoewel Runflat banden een veilige oplossing zijn voor lekke banden, zijn ze niet geschikt voor elk type auto. Sommige automerken zijn niet ontworpen voor gebruik met runflat banden, en deze banden zijn vaak wat harder dan normale banden. Bovendien zijn runflat banden vaak duurder dan normale banden.

Welke automerken gebruiken Runflat banden?

Een aantal automerken zoals BMW en Mercedes-Benz hebben specifieke modellen die zijn ontworpen voor gebruik met runflat banden. Dit zijn banden die zelfs na een lekke band blijven rijden. Dit zorgt ervoor dat u veilig naar een garage kunt rijden om de band te vervangen. Runflat banden worden vaak aangeduid met RFT, of Run-Flat Technology. Bij SLM Autobanden & Velgen, hebben wij een breed assortiment van deze bandensoorten beschikbaar voor diverse automerken.

Onze bandenconfigurator

Bij SLM Autobanden & Velgen kunt u eenvoudig via onze bandenconfigurator de juiste runflat banden voor uw auto kiezen. Door uw kenteken in te vullen toont onze configurator direct welke banden geschikt zijn voor uw voertuig. Zo kunt u op een snelle en gemakkelijke manier de juiste runflat banden voor uw auto kiezen.

Onze locatie en contactinformatie

Ons bedrijf SLM Autobanden & Velgen is gevestigd in Kampen, en we zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de omgeving. Heeft u vragen over onze runflat banden of onze configurator, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon: +31(0)38 33 15 111 of email: info@slmvelgen.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen over runflat banden en onze bandenconfigurator. Bezoek onze website voor meer informatie en kies voor de veilige optie van runflat banden bij SLM Autobanden & Velgen.