Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Vorsteiner velgen

Vorsteiner

Vorsteiner logo

Vorsteiner velgen

Iedere bestuurder van een luxe Europese auto is met de producten bekend: de velgen van merk Vorsteiner. Niet zo vreemd, want deze grote naam is leider in het ontwikkelen van wielen én velgen voor luxe sport- en andere auto’s. Bent u van plan om voor uw wagen de velgen van Vorsteiner te kopen? Bekijk dan zeker het assortiment van SLM Velgen. Bij ons vindt u een ruim aanbod van verschillende modellen. Dus waar wacht u nog op? Bekijk direct ons aanbod hierboven!

Het merk

Vorsteiner Wheels is een wereldwijde leider in het produceren van wielen en velgen. Hierbij ligt de focus vooral op sportauto’s en luxe modellen voor op de weg. Het merk brengt ieder jaar de meest geavanceerde en innovatieve producten op de markt. Ze bieden een unieke mix van precisie, vakmanschap en moderne technologie. Om te kunnen garanderen dat de iedere velg van Vorsteiner van hoge kwaliteit is, worden ze in Californië uitvoerig getest.

Voor luxe Europese auto’s

In de voorgaande alinea’s lieten we het al een beetje doorschemeren. Vorsteiner richt zich met het produceren van velgen vooral op luxe auto’s, waaronder: BMW, Audi, Lamborghini, Mercedes, Range Rover, Porsche en Bentley. U kunt dan ook genieten van de exclusiviteit en kwaliteit, die daarbij hoort

De mooiste velgen bij SLM Velgen

Velgen maken de auto. Daar zijn wij bij SLM Autobanden en Velgen van overtuigd. Daarom bieden wij al sinds 2009 een ruim assortiment aan. Hiermee zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot dé specialist in Overijssel. Wij leveren dan ook velgen van gerenommeerde merken, zoals: Vorsteiner, Veemann en JR-Wheels. Weet u niet welke set het beste onder uw auto past? Kom ze gerust eens passen in onze showroom!

Vandaag nog velgen van Vorsteiner kopen?

Audi, Lamborghini, Mercedes: de velgen van Vorsteiner doen het goed onder de eigenaren van luxe Europese auto’s. Reden te meer om ze in onze collectie op te nemen. Bekijk direct de modellen, die wij in onze webwinkel aanbieden. U bent ook welkom bij onze showroom in Kampen. Rijd hiervoor naar de Constructieweg 35. Heeft u een vraag over een van onze producten of diensten? Bel dan naar +31 (0)38 33 15 111 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag bij het uitkiezen en kopen van de juiste velgen van Vorsteiner.

Hoe kan ik Vorsteiner velgen bestellen bij SLM velgen?

Via onze velgenconfigurator kunt u gemakkelijk en snel Vorsteiner velgen bestellen bij SLM velgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten monteren in Kampen waar we u kunnen ontvangen in ons uitgebreide showroom. Configureer uw Vorsteiner velgen compleet met zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden. Momenteel hanteren we gratis montage binnen Nederland & België! Uw Vorsteiner velgen worden compleet geleverd met alle benodigde accessoires zodat uw wielenset plug & play gemonteerd kunnen worden onder uw auto.

Heeft u vragen over Vorsteiner velgen of een andere vraag over velgen en banden? Neem contact met ons op zodat onze velgen -en bandenspecialisten u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

 

Welke Vorsteiner velgen passen onder mijn auto?

Door gebruik te maken van onze velgenconfigurator en kentekentool kunt u exact bekijken welke Vorsteiner velgen passen onder uw auto. Zo weet u precies dat u de juiste ET, breedte, steekmaat en naafgat heeft voor uw auto. Via het filtersysteem kunt u filteren bij merk op Vorsteiner. Daarnaast kunt u eventueel de kleur en de inchmaat te selecteren. Heeft u een keuze gemaakt? Eventueel kunt u de velgen gereed maken met banden. SLM velgen bied alle automerken aan door een uitgebreid netwerk door heel Europa. Heeft u vragen welke banden het beste zijn voor uw specifieke auto? Neem contact met ons op zodat onze bandenspecialisten u hiermee kunnen helpen. Banden geselecteerd? Via onze winkelwagen kunt u eventueel kiezen om uw bestelling af te maken met TPMS sensoren, velgenreinigers, slotbouten of montage in onze werkplaats! Profiteer nu van gratis verzending of gratis montage bij afhalen bij SLM velgen.