Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Banden informatie

Bij SLM Autobanden & Velgen bieden wij een breed assortiment aan banden voor elk seizoen en elk type weersomstandigheden. Op onze bandeninformatiepagina kunt u alle informatie vinden over onze beschikbare bandensoorten, waaronder:

  • Zomerbanden: Deze banden zijn ontworpen voor gebruik tijdens de warme maanden. Ze bieden uitstekende grip en remprestaties op droog wegdek, en zijn ideaal voor gebruik tijdens hoge temperaturen.

  • Winterbanden: Winterbanden zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens de koude maanden. Ze zijn gemaakt van een zachtere rubbercompound, waardoor ze beter presteren in koude en natte weersomstandigheden.

  • 4-seizoenenbanden: 4-seizoenenbanden zijn een compromis tussen zomer- en winterbanden. Ze zijn geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar, waardoor u niet hoeft te wisselen tussen verschillende bandensoorten.

  • Runflat banden: Runflat banden zijn speciaal ontworpen voor gebruik wanneer een band lek is. Ze laten u toe om veilig een garage of veilige locatie te bereiken, zonder dat u de band hoeft te vervangen.

  • Banden voor elektrische auto's: Elektrische auto's hebben specifieke eisen voor de banden. Ze hebben vaak een andere gewichtsverdeling en een andere prestatie-eis dan conventionele auto's. Bij SLM Autobanden & Velgen hebben wij een brede selectie van banden die specifiek geschikt zijn voor elektrische auto's, die ervoor zorgen dat uw elektrische auto op een veilige en efficiënte manier kan rijden.

Op onze website kunt u meer informatie vinden over elke bandensoort, inclusief prijzen en beschikbaarheid. Onze bandenconfigurator helpt u om de juiste banden voor uw auto te selecteren. Wij zijn gevestigd in Kampen, en onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via telefoon: +31(0)38 33 15 111 of email: info@slmvelgen.nl.