Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Zomerbanden

Zomerbanden: de juiste keuze voor de warme maanden

Tijdens de warme maanden van het jaar is het belangrijk om de juiste banden op uw auto te hebben. Zomerbanden zijn speciaal ontworpen om te presteren in droge en warme weersomstandigheden. In tegenstelling tot winterbanden, die zijn gemaakt voor gebruik in koude en natte omstandigheden, zorgen zomerbanden voor een betere grip en remprestaties op droog wegdek. Er zijn echter verschillende soorten zomerbanden die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en types auto's. SLM Autobanden & Velgen beschikt over alle merken en maten. Bezoek onze bandenconfigurator

UUHP banden voor sportief weggebruik

Sommige zomerbanden, zoals Ultra High Performance (UUHP) banden, zijn speciaal ontworpen voor sportief weggebruik en zijn geschikt voor snelle en sportieve voertuigen. Deze banden bieden een uitstekende grip en handling, waardoor ze geschikt zijn voor rijders die van een sportieve rijstijl houden. Voorbeelden van UUHP banden zijn bijvoorbeeld de Continental Sport Contact of de Michelin Pilot Sport 4S. 

Allround banden voor normaal weggebruik

Andere zomerbanden, zoals de Continental ECO contact 6, zijn speciaal ontworpen voor normaal weggebruik en zijn geschikt voor alledaagse personenauto's. Deze banden zijn gemaakt om zuinig te zijn en bieden een goede balans tussen prestaties en duurzaamheid.

Onze bandenconfigurator

Onze bandenconfigurator maakt het gemakkelijk voor u om de juiste banden voor hun specifieke auto te vinden. Door het invoeren van uw kenteken, krijgt u direct een overzicht van de banden die op uw auto passen. Alle prijzen die worden weergeven zijn inclusief montage en balanceren. 

Waarom SLM Autobanden & Velgen voor uw zomerbanden?

Bij SLM Autobanden & Velgen in Kampen hebben we een ruim assortiment aan zomerbanden van alle grote merken, waaronder UUHP banden en allround banden. En bij ons krijgen klanten altijd de beste prijs inclusief montage en balanceren. Ons bedrijf beschikt over de nieuwste apparatuur op het gebied van balanceren en monteren, zodat klanten zeker weten dat hun banden veilig en correct zijn geïnstalleerd.

Voor de beste service en prijs in de omgeving Kampen

Onze locatie in Kampen maakt het gemakkelijk voor klanten uit de omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Of u nu in Zwolle, Emmeloord of Lelystad woont, bij SLM Velgen bent u aan het juiste adres voor uw zomerbanden.

Mochten u vragen hebben over banden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer +31 (0)38 33 15 111 of email info@slmvelgen.nl