Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Ontdek onze luxe showroom in Kampen

Ontdek onze luxe showroom in Kampen

Bij SLM Velgen zijn we trots op onze uitgebreide collectie velgen van de beste merken zoals Artform, BBS, Concaver, Borbet, Motec, Vossen, Yanar Wheels, Veemann en nog veel meer. In onze luxe showroom in Kampen hebben we meer dan 2000 velgen op voorraad zodat je altijd de perfecte match voor jouw auto kunt vinden.

 

Een unieke ervaring in onze showroom

Onze showroom in Kampen is speciaal ontworpen om jou de best mogelijke winkelervaring te bieden. Je kunt op je gemak rondkijken en alle beschikbare velgen van dichtbij bekijken. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte velgen en kunnen je voorzien van advies op maat. Bij SLM Velgen geloven we dat de juiste velgen een groot verschil kunnen maken in de uitstraling en prestaties van je auto. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons assortiment aan velgen van de beste kwaliteit en design is.

Gratis passervice

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, bieden we een gratis passervice aan. Hierbij kun je de velgen op je auto laten plaatsen zodat je direct kunt zien hoe ze eruit zien en hoe ze passen. Dit geeft je de mogelijkheid om de perfecte velgen te kiezen die bij jouw auto en smaak passen.

Niet tevreden? Gebruik onze webshop

Als je niet helemaal tevreden bent met de velgen die je in onze showroom hebt gevonden, is het mogelijk om via onze webshop verder te zoeken. Hier kun je gebruik maken van onze velgen configurator of kentekentool om de perfecte velgen te vinden voor jouw auto.

Bezoek onze showroom in Kampen

Ben je benieuwd naar ons assortiment van meer dan 2000 velgen? Kom dan langs bij onze showroom in Kampen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte velgen voor jouw auto. Als je vragen hebt over ons assortiment of onze service, neem dan gerust contact met ons op.