Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Audi velgen

Bekijk het aanbod Audi velgen via onze kentekentool hieronder

Bekijk assortiment

Audi velgen kopen? SLM Velgen - Specialist in Audi velgen

Audi velgen kopen bij SLM velgen

SLM velgen is dé specialist op het gebied van velgen voor Audi. Met meer dan 2000 velgen in onze showroom in Kampen en als dealer van A-merken zoals Artform, BBS, Borbet, GMP, Yanar Wheels, Veemann, Concaver en Vossen, bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige velgen voor uw Audi. Via onze velgenconfigurator kunt u eenvoudig de juiste velgen vinden en bestellen voor uw Audi, ongeacht het model.

De geschiedenis en evolutie van Audi Velgen

Audi, een pionier in de automobielindustrie, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1909. Deze Duitse autofabrikant staat bekend om zijn technologische innovaties en het leveren van kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle ontwerpen. Audi heeft altijd de nadruk gelegd op esthetiek en velgen hebben een centrale rol gespeeld in de look van Audi's voertuigen. Door de jaren heen heeft Audi een scala aan velgenontwerpen ontwikkeld die niet alleen bijdragen aan de visuele aantrekkelijkheid van hun auto's, maar ook aan betere prestaties.

SLM Velgen - uw partner voor Audi velgen

Bij SLM Velgen begrijpen we het belang van kwalitatieve en passende velgen voor uw Audi. Onze missie is om u de beste service en kwaliteit te bieden. Met behulp van onze geavanceerde velgenconfigurator kunt u eenvoudig de perfecte set velgen vinden voor elk Audi-model. Onze uitgebreide selectie omvat meer dan 2000 velgen die geschikt zijn voor diverse Audi modellen.

Naast onze brede selectie van velgen bieden wij ook professionele montage- en balanceringsdiensten aan. Onze ervaren monteurs staan klaar om ervoor te zorgen dat uw nieuwe velgen perfect gemonteerd worden voor een soepele en veilige rit.

Velgenconfigurator voor Audi

Bij SLM velgen begrijpen we dat het vinden van de juiste velgen voor uw Audi niet altijd eenvoudig is. Daarom hebben we een handige velgenconfigurator ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig de juiste velgen kunt vinden voor uw Audi. Of u nu op zoek bent naar velgen voor de Audi A3, Audi A1 of een ander model, onze velgenconfigurator maakt het gemakkelijk om de juiste velgen te vinden en te bestellen. Ons assortiment omvat verschillende stijlen, maten en afwerkingen, zodat u altijd de perfecte velgen kunt vinden die passen bij uw persoonlijke smaak en rijstijl.

Audi modellen

Bij SLM velgen vinden we het belangrijk dat u de juiste velgen kiest voor uw Audi zodat u tevreden bent met uw nieuwe velgen. SLM velgen levert velgen voor onderstaande modellen van Audi. 

 

Audi A1 velgen Audi Q2 / SQ2 velgen
Audi A2 velgen Audi Q3 velgen
Audi A3 velgen Audi RSQ3 velgen
Audi A4 velgen Audi Q4 e-tron velgen
Audi A4 Allroad velgen Audi Q5 / SQ5 velgen
Audi S4 velgen Audi Q7 / SQ7 velgen
Audi RS4 velgen Audi Q8 / SQ8 velgen
Audi A5 velgen Audi RSQ8 velgen
Audi S5 velgen Audi Q8 e-tron velgen
Audi RS5 velgen Audi R8 velgen
Audi A6 velgen Audi RS2 velgen
Audi A6 Allroad velgen Audi TT velgen
Audi S6 velgen Audi TTRS velgen
Audi RS6 velgen Audi 50 velgen
Audi A7 velgen Audi 80 velgen
Audi S7 velgen Audi 90 velgen
Audi RS7 velgen Audi 100 velgen
Audi A8 velgen Audi 200 velgen
Audi S8 velgen Audi V8 velgen
Audi e-tron velgen Audi Coupe velgen
Audi e-tron GT velgen Audi Quattro velgen

 

Bestel uw Audi velgen bij SLM velgen

Bij SLM velgen bent u verzekerd van hoogwaardige velgen van toonaangevende merken voor uw Audi. Met onze velgenconfigurator kunt u snel en eenvoudig de juiste velgen vinden en bestellen voor uw Audi. Wij bieden een uitstekende klantenservice en snelle levering, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe velgen. Bestel vandaag nog uw Audi velgen bij SLM velgen! 

Heeft u vragen over ons assortiment Audi velgen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte velgen voor uw Audi.

U kunt ons telefonisch bereiken op 038-3315111 of stuur een e-mail naar info@slmvelgen.nl. Of breng een bezoek aan onze showroom in Kampen, waar wij u graag verwelkomen en adviseren bij het vinden van de perfecte Audi velgen.