Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

MOTEC velgen

Motec

Motec logo

Motec velgen

Sinds die ene show in 2007 zijn de velgen van MOTEC niet meer uit de autowereld weg te denken. Als onderdeel van de AVO Fahrzeugtechnik in Wachenheim zet het Duitse merk de standaard voor concurrenten. Wilt u de velgen van MOTEC voor het kopen eerst een keer passen? Bij SLM Velgen doen wij daar niet moeilijk over. U kunt altijd bij ons terecht. Ook wanneer u ze direct online wilt bestellen. Dus waar wacht u nog op? Bekijk direct ons aanbod!

Het merk

Het bedrijf achter MOTEC - AVO Fahrzeugtechnik - kent een rijke geschiedenis. De Duitse organisatie werd in 1997 in Wachenheim opgericht. Hier richtten zij zich op het ontwikkelen van wielen. Hun kennis over velgen gebruikten zij vervolgens om MOTEC te introduceren. In 2007 toonden zij de eerste producten op de Essen Motor Show. Hiermee richten zij zich op producten voor racewedstrijden - zoals: de Formule 4 - en tuning. De velgen van MOTEC worden geproduceerd volgens de normen van TÜV, DIN EN ISO 9001 of ISO/TS-16949.

De modellen van MOTEC

MOTEC heeft verschillende, populaire velgen ontwikkeld. Hierbij kunnen de maten variëren van 17 tot 22 inch. Bekende modellen zijn: GT.one; Radical; Tornado; Ultralight; Antares Evo; Hyper Mesh; Aventus; Xtreme; Street.

Goed materiaal met SLM Velgen

Velgen. Voor een echte autoliefhebber vormen zij een belangrijk onderdeel. Ze zijn namelijk bepalend voor de uitstraling van uw wagen. Bij SLM Autobanden en Velgen kunt u dan ook de beste en mooiste merken terugvinden. Weet u niet zeker of een bepaald model goed bij uw voertuig past? Dan kunt u deze gerust een keer komen passen. Wij verkopen niet alleen velgen van MOTEC, maar ook van andere topmerken, zoals: BBS en Vorsteiner.

Direct velgen van MOTEC kopen?

De Antares Evo. De GT.one. De Aventus. Het zijn stuk voor stuk bekende namen, wanneer het om het merk MOTEC gaat. Niet zo vreemd, want het merk boekt grote successen bij onder andere de Formule 4. Wilt u ook van de velgen van MOTEC kunnen genieten? Bekijk direct de voorraad van SLM Velgen. Dit kan online, maar ook in onze showroom. Navigeer in dat geval naar de Constructieweg 35 in Kampen. Bij vragen kunt u bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of vul het contactformulier in. Welke velgen gaat u van MOTEC kopen?