Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Dotz velgen

Dotz

Dotz logo

Dotz velgen

Dotz wil het graag van de daken schreeuwen: hun velgen zijn nummer 1 in Europa. Bij SLM Velgen zijn wij er in ieder geval van overtuigd dat ze al ruim 20 jaar goed werk leveren. De passie voor het vak vindt u zeker in hun producten terug. Bent u nieuwsgierig of heeft u uw keuze al gemaakt? Kom de velgen van Dotz dan vandaag of morgen nog bij SLM Velgen passen. Liever een ander topmerk proberen? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Online en offline. Bekijk direct ons aanbod hierboven!

Het merk

DOTZ is een bekend merk onder de autoliefhebbers. Sterker nog: zij zien zichzelf als de nummer één van Europa. Dat is niet zo vreemd. Als onderdeel van de ALCAR Group werkt Dotz vol passie aan het realiseren van mooie velgen. Dit gebeurt in het Oostenrijkse Hirtenberg. Als jong en fris merk hechten ze veel waarde aan hun kwaliteit. Bij het kopen van Dotz velgen kunt u dan ook vertrouwen op de nieuwste technieken. Niet voor niets is hun motto: “When passion is round, it also runs smoothly.”

De modellen van Dotz

Als merk wil Dotz zoveel mogelijk autoliefhebbers van bijpassende velgen voorzien. Daarom hebben zij drie lijnen ontwikkeld: Style, Sportive en Performance. Hierin kunt u altijd terecht wanneer u zoekt naar modellen met een maat tussen de 16 en 21 inch. Bekende modellen van de drie series zijn: Style: CP5, Kendo Sportive: Sepang, Spa, Interlagos, Limerock, Misano Performance: Lagunaseca, Suzuka, Revvo

Goed voor de dag met SLM Velgen

Steeds meer autoliefhebbers kiezen ervoor om hun wagen te voorzien van een nieuwe set velgen. Niet zo vreemd, want dit is een makkelijke en relatief goedkope manier om uw auto te tunen. Bij SLM Autobanden en Velgen kunt u uit een ruim assortiment kiezen. En dat niet alleen: u kunt onze velgen van Dotz ook gerust even passen. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Uiteraard verkopen wij ook andere topmerken, zoals: Vorsteiner.

Vandaag nog velgen van Dotz kopen?

Style. Performance. Sportive. Bij Dotz wordt er aan iedere autoliefhebber gedacht. Niet voor niets is het merk nummer één van Europa. Het gaat niet alleen om kwaliteit, maar ook om het maken van een statement. Wilt u de nieuwe velgen van Dotz kopen? Bekijk dan snel het assortiment van SLM Velgen. Bestel direct online of kom eens langs in onze winkel. U vindt ons aan de Constructieweg 35 in Kampen. Bij vragen kunt u bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of het contactformulier gebruiken. Wanneer gaat u onze velgen van Dotz kopen?