Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Concaver velgen

Concaver

Concaver logo

Concaver velgen

Op de Nederlandse snelweg zijn steeds vaker wagens met Concaver velgen te vinden. Niet zo vreemd, want met 10 jaar ervaring is het merk een grote naam binnen de autobranche geworden. Als klant geniet u dan ook van perfectie. Nieuwsgierig? Bekijk het ruime aanbod van SLM Velgen. Hier kunt u alle velgen van Concaver kopen, waaronder: de CVR1, CVR2, CVR3 en CVR4. Ook voor andere topmerken kunt u bij ons terecht. Bekijk direct ons aanbod!

Het merk

Autoliefhebbers verwachten niets minder dan perfectie, wanneer het om de auto-onderdelen gaat. Dat snappen ze bij Concaver ook. Daarom is het ook hun doel om kwaliteit te leveren en aan alle wensen van hun klanten te voldoen. Dit ziet u terug in de velgen van Concaver. Met meer dan 10 jaar ervaring, passie en de wens om indruk te maken, hebben zij vier topmodellen ontwikkeld.

De modellen van Concaver

Concaver is een merk voor iedereen. Zij bieden dan ook verschillende maten aan: 19 tot en met 23 inch. Daarnaast houden ze vast aan een viertal succesnummers. Bij Concaver kunt u namelijk kiezen uit de volgende velgen: CVR1, CVR2, CVR3 en CVR4. Hieronder vertellen wij u meer.

CVR1

De velgen uit de CVR1 serie van Concaver zijn uniek en zien er mooi uit. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Hybrid Forged-techniek. Dit zorgt ervoor dat het model licht in gewicht, duurzaam en betrouwbaar is.

CVR2

Liefhebbers van sportieve velgen raden wij de CVR2 aan. Dit model is in de eerste plaats uniek. De meerdere lagen zorgen ervoor dat dit product meer diepte en karakter toont.

CVR3

Wie houdt van een minimalistisch design kan bij de CVR3 velgen van Concaver zijn of haar hart ophalen. Het model kent namelijk een tijdloze elegantie. Ondanks de subtiliteit is dit artikel ontzettend duurzaam.

CVR4

Tot slot het laatste model: de CVR4. Deze velg bestaat uit meerdere spaken. Het moderne design wordt voorzien van rijke details. Zo past deze serie altijd in de laatste trends en technieken binnen de branche.

Vandaag nog velgen van Concaver kopen?

Ervaring. Indruk maken. Passie. Dat zijn de toverwoorden van Concaver. Dit merk staat voor niets minder dan échte perfectie. Gelukkig kunt u de velgen van Concaver gewoon in het mooie Nederland kopen. Namelijk: bij SLM Velgen. Bestel direct in onze webwinkel of kom eens langs in onze showroom. Navigeer hiervoor naar de Constructieweg 35 in Kampen. Bij vragen kunt u bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of ons contactformulier invullen. Welke velg van Concaver gaat u straks kopen: de CVR1, CVR2, CVR3 of toch de CVR4?