Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Autobanden & Velgen

Gegarandeerd de gaafste uitstraling!

Bekijk assortiment
Nieuw velgen assortiment
Autobanden & Velgen
Accesoires & Meer

Velgen Amsterdam?

Misschien ken je het: je hebt je auto geparkeerd in Amsterdam en kijkt bij het weglopen nog eens achterom. “Gave wagen”, denk je, “alleen jammer van die standaard velgen”… Geen nood, de redding is online! In de webshop van SLM Velgen vind je voor vrijwel elke wagen wel een set sicke ‘rims’. Vul je kenteken in en je ziet direct waar je uit kan kiezen. Ga je voor rvs look, gouden finish of sportieve spaakwielen?

De velgen-webshop voor Amsterdam

Als autoliefhebber wil je het liefst je hele auto customizen. Een mooi begin is de aanschaf van een set nieuwe velgen. In Amsterdam kan je velgen kopen in de webshop van SLM Velgen. Onze experts zijn nauw betrokken bij het online productaanbod. Zij weten immers voor elk merk en type auto de juiste velgen te vinden. Daar kan je vanuit Amsterdam de vruchten van plukken. We hebben namelijk een webshop-tool ontwikkeld, waardoor jij de rol van velgen-expert kan overnemen. Het enige dat je bij de hand hoeft te houden is je kenteken.

Jouw persoonlijke assortiment

Velgen kopen in Amsterdam aan de hand van je kenteken, hoe werkt dat dan? Heel simpel:
1. Vul je kenteken in en klik/tap op ‘zoeken’;
2. Klik/tap op jouw voertuig;

3. Bekijk je persoonlijke productaanbod!

In plaats van ons volledige assortiment van wel 2000 velgen, zie je nu alleen de velgen die op jouw auto passen. Handig en overzichtelijk! Velgen bestellen vanuit Amsterdam was nog nooit zo makkelijk.

Van staal tot goud: velgen voor elk budget

Heb je nieuwe velgen nodig, maar is je bestedingsruimte nog krapper dan de kofferbak van een Matiz? Kies dan voor een set velgen van functioneel staal. De looks zijn dan iets minder belangrijk, maar de kwaliteit doet niet onder voor een duurdere set. Zoek je meer luxe bij de paardenkracht, dan hebben we voor elke smaak wel een soort en finish, van rvs tot ‘rosé gold’.

Mee met de Amsterdamse trend of eigen stijl?

Kijk eens om je heen wat er allemaal rondrijdt in Amsterdam. Ga je mee met de trend of ga je voor opvallen met je eigen stijl? Waar je ook voor gaat, de kans is groot dat je bij SLM velgen vindt wat je zoekt. Kom je er toch niet uit met onze webshop? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Kijk voor de vele contactmogelijkheden op onze contactpagina. En mocht je eens in de buurt zijn van Kampen: onze showroom is zes dagen per week geopend. Je bent van harte welkom!