Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Yanar Wheels

Yanar Wheels

Yanar Wheels logo

Yanar Wheels velgen

Op zoek naar nieuwe velgen voor jouw auto? Maak kennis met velgen van Yanar Wheels. Yanar Wheels is een Nederlands velgenmerk, begonnen in 2020, Het kan dus kloppen dat je nog niet van dit merk gehoord hebt. Bij Yanar Wheels kun je terecht voor verfrissende designs, waarbij je duidelijk ziet dat het een velg van het merk Yanar Wheels betreft.

Exclusief design én betaalbaar

Velgen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van jouw auto. Al is je auto nog zo mooi, met een set ‘standaard’ velgen komt deze niet volledig tot zijn recht. Veel autoliefhebbers zijn daarom op zoek naar een nieuwe set velgen. Misschien heb je al wat gezocht op het internet en ben je erachter gekomen dat een set velgen best wat kost. Yanar Wheels heeft als missie om velgen met een exclusief design op de markt te brengen, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Welke velgen van Yanar Wheels zijn geschikt voor jouw auto?

Of je nu een BMW, Audi, Mercedes of ander automerk rijdt: er is altijd wel een velg te vinden die geschikt is voor jouw auto. Bij SLM Velgen kun je via onze webshop eenvoudig zien welke velgen van Yanar Wheels op jouw auto passen. Je komt hier binnen enkele seconden achter. Hoe je dat doet? Er zijn twee manieren voor:

Optie 1: Gebruik de kentekencheck

Bij optie 1 maak je gebruik van de kentekencheck. Op onze homepage of binnen onze webshop voer je jouw kenteken in. Binnen enkele seconden krijg je te zien welke velgen geschikt zijn voor jouw auto. In eerste instantie worden alle merken hier getoond. Specifiek op zoek naar velgen van het merk Yanar Wheels? Kies bij de filters enkel voor het dit merk. De overige velgmerken worden dan niet meer getoond.

Optie 2: Selecteer jouw auto zelf

Je kunt ook zelf jouw auto opzoeken in het systeem. Allereerst kies je in de webshop welke auto je rijdt. Bijvoorbeeld een Audi, BMW of Mercedes. Hierna toont onze website alle auto’s van dit merk. Na het selecteren van jouw auto, laat de webshop alle mogelijke velgen zien. Specifiek op zoek naar velgen van Yanar Wheels? Filter dan op merk.