Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Oxigin velgen

Oxigin

Oxigin logo

Oxigin velgen

De velgen van Oxigin zijn mateloos populair. Steeds meer autoliefhebbers besluiten een set te kopen. Niet zo vreemd, want dit merk biedt prachtige modellen die op iedere wagen geplaatst kunnen worden. Denk aan: Honda, Audi, SEAT en Mercedes. Populair zijn vooral de velgen Oxigin 14 (Oxrock) en 20 (Attraction). Welke van de vele sets u ook op uw auto wilt gaan monteren: SLM Velgen heeft het voor u klaar liggen. Bekijk direct ons aanbod!

Het merk

Oxigin is koploper op het gebied van lichtmetalen velgen. De verhouding tussen kwaliteit en prijs is goed, waardoor het zowel op de Europese als de Aziatische merk een groot succes is. De velgensets van Oxigin worden vooral gemonteerd op automerken, zoals: Audi, Honda, Volkswagen, Fiat, Mercedes, Skoda en SEAT. Een belangrijk motto van het merk is “colour your life”. Dit ziet u in het kleurgebruik terug. De velgen van Oxigin worden namelijk in veel verschillende kleuren verkocht - denk aan de Oxrock Black, White en Blue.

De modellen van Oxigin

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit geldt ook wanneer het om velgen gaat. Daarom heeft Oxigin meerdere series ontwikkeld. Populair is de Monoblock. Onder deze velgen van Oxigin vindt u de veel gekochte modellen 20 (Attraction), 18 (Concave) en 14 (Oxrock). Daarnaast kunt u ook kiezen voor modellen uit de volgende series: Flowforged; Multipiece; Oxforged. In lijn met hun motto - colour your life - zijn de producten van Oxigin in verschillende kleuren te koop. Zo kunt u bij de populaire velg Oxigin Oxrock kiezen uit Black, White, Blue, Green, Gold en nog veel meer prachtige kleuren. Hiermee sluiten de sets nog beter aan bij de kleuren van uw wagen.

Vandaag nog velgen van Oxigin kopen?

Oxrock Black, Attraction, Oxrock White: qua velgen heeft het merk Oxigin veel verschillende succesnummers op zijn naam staan. De vraag naar hun producten is dan ook groot. Bekijk vandaag nog het assortiment van SLM Velgen. Bestel direct in onze webwinkel of kom eens langs in onze showroom. U vindt ons aan de Constructieweg 35 in Kampen. Bij vragen kunt u bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of ons contactformulier invullen. Welke velgen van Oxigin - zoals: #14 (Oxrock) of 20 (Attraction) - gaat u straks kopen?