Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Carmani velgen

Carmani

Carmani logo

Carmani velgen

Meer en meer autoliefhebbers overwegen de velgen van Carmani te kopen. Dit Duitse merk staat namelijk bekend om zijn originele designs en betaalbare prijzen. De producten zijn dan ook erg gewild in Europa - en daarbuiten! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Carmani Hugo (#19), Knut (#18) of Fritz (#17)? Heeft u interesse? Kom dan langs bij SLM Velgen. Bij ons kunt u de velgen van Carmani in alle rust passen. Zo maakt u 100% zeker de juiste keuze. Bekijk direct ons aanbod!

Het merk

Carmani Wheels is een Duitse fabrikant, die zich heeft gespecialiseerd op het produceren van velgen. Het staat vooral bekend om zijn originele designs. Ook zijn de producten, die zij leveren, goed betaalbaar. Het eerste succes boekte het merk in 2007. Toen bestormden de velgen van Carmani de Engelse markt. Het merk besloot zijn aanbod te verbreden en verlegde zijn focus op modellen van 15 tot 19 inch. Sindsdien is het merk in heel Europa een enorm succes!

De modellen van Carmani

Door de jaren heen heeft Carmani verschillende soorten velgen ontworpen. Ieder met een origineel design. Het merk focust zich hierbij op de range van 15 tot 19 inch. Ook kan er veel gespeeld worden met kleur. Bijna ieder model is in verschillende tinten te verkrijgen, zoals: Black Polish, Blue, Gold en Neon Green. Recente series van het merk zijn: Carmani 19 Hugo; Carmani 18 Knut; Carmani 17 Fritz; Carmani 16 Anton; Carmani 15 Oskar.

Kom gerust eens passen

Een nieuwe set velgen… die kiest u natuurlijk niet zomaar. Ze moeten namelijk goed bij uw auto passen. Mocht u twijfelen over de aanschaf van één van onze velgen van Carmani (of van onze andere merken), dan kunt u ze ook bij ons komen passen. Navigeer hiervoor naar onze showroom in Kampen. Zo ziet u direct of u met de Hugo, Knut of Twinmax de goede keuze maakt.

Vandaag nog velgen van Carmani kopen?

Anton. Compete. Twinmax. Het Duitse Carmani heeft tal van populaire velgen op de markt gebracht. Bent u van plan om een set van dit merk onder uw wagen te plaatsen - of twijfelt u nog? Kom dan gerust eens langs bij SLM Velgen. Vraag direct een offerte aan, bestel in onze webwinkel of kom passen in onze showroom. U vindt ons aan de Constructieweg 35 in Kampen. Bij vragen kunt u bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of ons contactformulier invullen. Wanneer besluit u de velgen van Carmani te kopen?