Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

artForm velgen

Art-Form

Art-Form logo

artFORM velgen

Exclusief en schoon: de velgen van het Duitse artFORM hebben de harten van verschillende autoliefhebbers veroverd. De producten zijn sterk en bieden de perfecte pasvorm. Dit maakt ze geschikt voor zowel de exclusieve als de sportieve wagens. Nieuwsgierig? Bekijk dan het assortiment van SLM Velgen. Bij ons kunt u de verschillende velgen van artFORM kopen, waaronder de AF601, AF401, AF303 en de AF802. Waar wacht u nog op? Bekijk direct ons aanbod!

Het merk

artFORM is een Duits merk dat zich voornamelijk toelegt op velgen voor auto’s uit het luxe segment. Hierbij richten zij zich op een exclusieve uitstraling. De velgen worden uitvoerig getest op sterkte, maatvoering en pasvorm. Zo weet u 100% zeker dat uw aankoop perfect bij uw wagen past. Het merk is gespecialiseerd in velgen tot de maat 11.5x21 (achteras). Daarbij staan ze bekend om hun deep concave-modellen.

De modellen van artFORM

Wie wil gaan voor exclusiviteit, maakt met de velgen van artFORM de juiste keuze. Het merk heeft namelijk verschillende lijnen ontwikkeld, waarbij u uit verschillende kleuren kunt kiezen. Denk aan: black, gunmetal, silver, bronze en smoke grey. Bij ons vindt u - onder andere - de volgende productlijnen:

  • AF601;
  • AF401;
  • AF301;
  • AF302;
  • AF303;
  • AF801;
  • AF802.

Een mooie uitstraling met SLM Velgen

Velgen zijn bepalend voor de uitstraling van uw auto. Niet voor niets worden er jaarlijks vele, nieuwe modellen op de markt gebracht. Bij SLM Autobanden en Velgen komen ze allemaal samen. Zo kunt u uit ons ruime assortiment de juiste velg vinden; bijvoorbeeld van artFORM. Wij leveren ook velgen van andere, gerenommeerde merken, zoals: Vorsteiner, BBS en JR-Wheels. Twijfelt u of een set goed bij uw wagen past? Kom ze gerust eens passen in onze showroom in Kampen!

Vandaag nog velgen van artFORM kopen?

De AF601, AF303 of toch de AF802: de velgen van artFORM biedt voor iedereen wat wils. Zeker voor de exclusieve auto’s. Bestel uw producten daarom vandaag nog bij SLM Velgen. Dit kan in onze webshop maar ook in onze fysieke showroom in Kampen. Navigeer hiervoor naar de Constructieweg 35. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of door het formulier in te vullen. Weet u al welk model velg u van artFORM wilt gaan kopen?