Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

1AV velgen

1AV by SLM

1AV by SLM logo

1AV velgen

1AV is een velgenmerk van de makers van AXE en Lenso velgen. Deze velgen komen uit England en bieden een exclusieve uitstraling en de perfecte pasvorm! Deze velgen zijn geschikt voor een groot scala aan auto's! Is uw interesse gewekt? Bekijk dan het assortiment 1AV velgen bij SLM Velgen. De ZX1 tot en met de ZX11 zijn allemaal bij ons te koop!

Brede inzetbaarheid en hoge kwaliteit


De 1AV velgen zijn breed inzetbaar voor verschillende automerken en modellen! Doordat de steekmaat aan te passen is passen deze velgen bijvoorbeeld onder een Audi, BMW of Mercedes, maar ook onder een Volvo, Seat of Volkswagen! De 1AV velgen zijn geproduceerd om een zo laag mogelijk gewicht te realiseren waarbij de sterkte wordt behouden! Om die reden verstrekt 1AV een levenslange garantie op al haar velgen.

Velgmodellen van 1AV


Zilver gepolijste velgen, matzwarte velgen of toch antraciete velgen? Het kan allemaal bij 1AV. Bij ons vindt u - onder andere - de volgende velgen van 1AV:

  • ZX1;
  • ZX2;
  • ZX4;
  • ZX6;
  • ZX9;
  • ZX10;
  • ZX11.

Een mooie uitstraling met SLM Velgen

Velgen zijn bepalend voor de uitstraling van uw auto. Niet voor niets worden er jaarlijks vele, nieuwe modellen op de markt gebracht. Bij SLM Autobanden en Velgen komen ze allemaal samen. Zo kunt u uit ons ruime assortiment de juiste velg vinden; bijvoorbeeld van 1AV. Wij leveren ook velgen van andere, gerenommeerde merken, zoals: BBS, Concaver, Veemann. Twijfelt u of een set goed bij uw wagen past? Kom ze gerust eens kosteloos passen in onze showroom in Kampen!

Vandaag nog velgen van 1AV kopen?

De ZX9, ZX11 of toch de ZX1: de velgen van 1AV biedt voor iedereen wat wils. Zeker voor de exclusieve auto’s. Bestel uw producten daarom vandaag nog bij SLM Velgen. Dit kan in onze webshop maar ook in onze fysieke showroom in Kampen. Navigeer hiervoor naar de Constructieweg 35. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar +31 (0)38 33 15 111 of door het formulier in te vullen. Weet u al welke velgen u van 1AV wilt gaan kopen?