Telefoonnummer
038 331 5111

Menu

Abarth velgen

Bekijk het aanbod Abarth velgen via onze kentekentool hieronder

Bekijk assortiment

Abarth Velgen: Snelheid Gecombineerd met Verbazingwekkende Stijl 

Ontdek Abarth: De Thrill-Seeker in de Wereld van Fiat

De naam Abarth staat synoniem voor kracht, prestaties en adrenaline. Hoewel het merk nu deel uitmaakt van de Fiat Group, heeft Abarth altijd een duidelijke en onderscheidende identiteit behouden. Abarth werd opgericht in 1949 door Carlo Abarth, een Oostenrijks-Italiaanse ingenieur en auto-race legende. Abarth's visie was het transformeren van de alledaagse auto's naar kleine maar krachtige racewagens, en dat is precies wat de modellen van het merk nog steeds belichamen.

Pure Snelheid ontmoet Verfijning met Abarth Velgen

De buitengewone prestaties van Abarth-voertuigen zijn gedeeltelijk te danken aan hun lichte gewicht. En een cruciale factor hierin is de keuze van velgen. Met de juiste velgen kan uw Abarth-auto maximale snelheid en wendbaarheid bereiken. Bij SLM Velgen hebben we een indrukwekkende reeks van Abarth velgen ontworpen om niet alleen aan uw behoefte aan snelheid te voldoen, maar ook om uw voertuig een ongeëvenaarde uitstraling te geven.

SLM Velgen: Uw One-Stop Shop voor Abarth Velgen

Bij SLM Velgen begrijpen we de unieke eisen van een Abarth-bestuurder. Daarom bieden we een breed scala aan velgen, specifiek ontworpen voor Abarth auto's. Of u nu op zoek bent naar een agressieve, race-geïnspireerde look of een meer subtiele, elegante stijl, we hebben precies de juiste velgen voor uw Abarth.

Moeiteloos velgen zoeken met onze velgenconfigurator

Wilt u weten welke velgen het beste bij uw Abarth passen? Met onze geavanceerde velgenconfigurator is het vinden van de perfecte velgen nog nooit zo eenvoudig geweest. Voer gewoon uw Abarth model en bouwjaar in, en onze configurator zal alle beschikbare opties tonen die perfect bij uw auto passen.

Maak indruk met de juiste Velgen voor uw Abarth Model

Of u nu de trotse eigenaar bent van een Abarth 595, 695, of een Abarth Punto, wij hebben de ideale velgen voor uw voertuig. Onze velgen zijn ontworpen om de aerodynamica van uw auto te verbeteren, waardoor uw Abarth nog sneller en wendbaarder wordt.

Bij SLM velgen vinden we het belangrijk dat u de juiste velgen kiest voor uw Abarth zodat u tevreden bent met uw nieuwe velgen. SLM velgen levert velgen voor onderstaande modellen van Abarth.

 

Abarth 500 Abarth 500C
Abarth 595 Abarth 595C
Abarth 695 Abarth 695C
Abarth Punto Abarth Punto Evo
Abarth 124 Spider  

Kom en Ervaar onze Abarth Velgen in onze Showroom

Als u onze velgen in het echt wilt zien en ervaren hoe ze er op uw Abarth uitzien, dan nodigen we u van harte uit om onze showroom in Kampen te bezoeken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte velgen voor uw Abarth.

Abarth en SLM Velgen: Een Match Gemaakt voor Snelheid

Met SLM Velgen voelt uw Abarth niet alleen sneller aan, maar ziet er ook geweldig uit. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de verschil. Bij SLM Velgen geloven we dat uw Abarth de beste verdient.